Vinterbørn

Vinterbørn er et dejligt begreb der dækker en masse glade herregolfere, der gerne vil mødes og gerne vil have frisk luft og samtidig kan de så brande dårlige vittigheder af….

Fra sidst i oktober til sidst i marts mødes disse herrer hver tirsdag kl. 9.30.
De lægger alle en bold i en pose, hvorfra der kl. 9.45 bliver trukket lod til de bolde der skal spille sammen.
I forbindelse med lodtrækningen får alle en lille en til lige at varme op på….
Pris for deltagelse er 20,00 kr.

Spillet går over 18 huller og der afsluttes med præmier og almindeligt godt samvær og megen moro i klubhuset.

I løbet af sæsonnen bliver der arrangeret frokost 2 gange. Henholdsvis julefrokost og afslutningsfrokosten.

Vi håber mange vil deltage i løbet af vinteren. Alle herrespillere er velkomne og skulle der være nye medlemmer i klubben som tænker at det kunne være noget at prøve, så er det bare med at komme. Vi skal nok tage pænt imod..

Hjertelig velkommen
Elvin og Bjarne