Kunst i klubhuset

skyline-rotterdam kunst

Kunst i klubhuset er en fantastisk ting.

Med en ihærdig indsats får Kunstudvalget kontakt til kunstnere, der kan og vil udstille deres værker i klubhuset.

Dermed skifter klubhuset “ansigt” hver gang, der kommer en ny samling ind i huset.

Der er naturligvis mulighed for at købe værker af kunstnerne og priserne vil fremgå af værkerne. Klubben påtager sig ikke nogen mæglerrolle i handlen.

Nyd de enkelte værker – mærk det samlede indtryk af huset under indflydelse af en kunstner, men pas endelig godt på alt det udstillede.

Målsætningen & Nøgleopgaver

Kunstudvalget er et selvbestaltet udvalg. Formålet er at udsmykke klubhuset med forskellige kunstneres værker. Vi håber, at klubbens medlemmer og gæster vil glæde sig over de mange forskellige billeder, der over tid vil blive udstillet.

Kunstudvalgets idé er, at udstillingerne skifter cirka hver anden måned.

Kunstudvalget “udvælger” ikke kunsten, men accepterer kunstnere, der tilbyder at udstille, således at den udstillede kunst bliver så varieret som mulig.

Grænsen er ene og alene, at det ikke må være pornografiske billeder. Hvis et eller flere medlemmer finder den udstillede kunst anstødelig eller på anden måde generende, bedes et af kunstudvalgets medlemmer kontaktes – IKKE KUNSTNEREN DIREKTE!

medlemmer af Kunstudvalget

Holger Pedersen

Formand for Kunstudvalg Bestyrelsesmedlem i 60’er-klubben Banekontrollør Kontakt: Email: holger.dusjus@gmail.com Tlf:  30 82 09 21K Visits: 46

Læs mere »

Kunstarkiv

sponsorer

medlemmer fortæller

medlemmer

billeder fra banen

sponsorer

del siden med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Visits: 164

Scroll to top
Skip to content