Status for den forgangne periode

Maj 2022
Så er Herre-turneringen 2022 i fuld gang, og vi har i skrivende stund haft vores første spisematch. 

Vi har været heldige med vejret, herrerne har budt på mange fine resultater, og antal spillere i de 3 grupper fordeler sig meget jævnt med 17-18 spillere i hver gruppe, så sæsonen tegner lovende. Vi var da også pænt mange til årets første spisematch, hvor formanden m.fl. stod for en særdeles velsmagende mørbrad-gryde, og hvor der var uddeling af de hidtil indtjente præmier. 

Jeg ved ikke, hvordan I andre havde det, men jeg blev helt rørt, da jeg så hvor søde de to damer, Jørn og Svend, tog sig ud efter 9-hullers runden. Hvor var det altså kært. 

Ved generalforsamlingen i efteråret ”fik” jeg til opgave at løbende komme med en stilling i de 3 grupper, der korrigerer for de skævheder, der opstår, når en spiller pga. ændret handicap får registreret sin score i en anden gruppe, end den gruppe han oprindeligt tilhørte, som også er den gruppe, hvor scoren rettelig er tællende. Det handler aktuelt om 2 spillere, der er noteret i 2 grupper, nemlig Bo Christensen og Søren Bach Jensen. Den korrigerede og korrekte stilling (håber jeg) per d.d. følger nedenfor.

Order of merit for A-gruppen

Order of merit for B-gruppen

Order of merit for C-gruppen

Og så vil jeg blot minde om Herre-sommerturen til Maribo Sø Golfklub 18/6 med transport, greenfee, frokost og præmier for blot 400 kr.

Anders

Albertslund golfklub klubhus

flere nyheder

Visits: 65

Scroll to top
Skip to content