Status den 1 juli 2022 herreklubbens

Juli 2022

Så står vi pludselig ved indgangen til ferieperioden. 

For Herreklubben er det i virkeligheden en ret central tid, hvor der i høj grad er mulighed for at skille fårene fra bukkene, forstået på den måde at de sande, superdedikerede herregolfere naturligvis ofrer al sin udlandsferie med familien for at kunne møde op til herregolf på tirsdage i ferietiden og derved gå forbi mindre dedikerede golfere i konkurrencen om enten at vinde ”Order of Merit” eller i det mindste at avancere på samme liste…Tiden vil vise, om Bo Christensen i A-gruppen, Niels-Erik Nielsen i B-gruppen og Per Lorenzen i C-gruppen kan fastholde sine respektive pladser i teten sommerferieperioden over!

Så kan jeg konstatere, at der har været 15 mand (eller sku’ vi sige herrer?) med på Herreklubbens sommertur, der ligesom sidste år gik til Maribo Sø Gk. Kun en af disse 15 herrer var dog John Rasmussen, der i overlegen stil vandt turneringen med 6 slag ned til nummer 2, Tri Nguyen. Flot af John.

Nedenfor følger den korrigerede stilling, som den tager sig ud efter seneste tællende runde den 21. juni. Inde i Golfbox er der på ”Order of Merit” enkelte spillere, der er listet i mere end en gruppe og således har sine point fordelt på to grupper. Disse spilleres rundepoint burde egentligt være tilskrevet den enkelte spiller i den gruppe, hvor han var placeret på årets første spilledag. Den korrigerede stilling tager højde for dette forhold, hvilket ikke mindst Bo Christensen i gruppe A nyder godt af – god læsning, og ha’ en dejlig sommer.

Anders

 

Order of merit for A-gruppen

Order of merit for B-gruppen

Order of merit for C-gruppen

En reminder på DOC-point aftenturnering tirsdag d. 12.7 – Du kan stadig nå at tilmelde dig via golfbox, det skal bare ske senest d. 5.7.

Albertslund golfklub klubhus

flere nyheder

Visits: 97

Scroll to top
Skip to content