Ordensforskrifter

Albertslundgolfklub bold på tee
Albertslundgolfklub_stemning bane 8

Ordensforskrifter pr. d. 1.5.2019

Alt spil på banen er underkastet DGU’s etikette, golf- og amatørregler godkendt af R&A Rules Limited og The United States Golf Association, og det er til enhver tid spillers pligt at holde sig informeret om Albertslund Golfklub’s ordensforeskrifter og lokalregler.

• Banepersonalet har fortrinsret overalt på banen. Spillere skal tage hensyn til personalets sikkerhed og deres arbejde.
  • Der må ikke foretages prøvesving på tee-stederne.
  • Der skal benyttes træ-tee ved udslag fra tee-stederne.
  • Der må kun bruges softspikes.
  • Der må maksimalt være 4 spillere i en bold (max spillehandicap 144)
  • Alle opslag i klubhus og ved hul 1 skal respekteres.
  • Med mindre andet er beskrevet, skal en golfrunde spilles i hullernes rækkefølge og kun med start fra hul 1. Vi henstiller til ikke at springe huller over i en golfrunde.
  • Bagmærke og evt. greenfeebillet skal bæres synligt og DGU kort skal forevises på forlangende. Vis respekt for klubbens baneservice personale og respekter deres anvisninger.
  • Bolde i eller under vandspejlet i søen ved hul 4/13 – 5/14 må ikke fiskes op.
  • Det er forbudt at slå ud på hullerne langs den offentlige sti, hvis der er færdsel på stien ud for hullet som spilles.
  • Det er forbudt at afhente bolde, der er slået Out-of-bounds på 9. hul og ind på drivingrange.
  • Alle spillere skal medbringe en pitchfork på green.
  • Adgang til 3. huls teested skal altid foregå via gangstien over højen.
  • Bagvogne skal placeres udenfor teesteder og må ikke komme i berøring med ”forklædet”.
  • Hvad der bliver til affald på din runde, bringes med tilbage til klubhuset og placeres i de korrekte affaldsspande.

Gentagne overtrædelser af klubbens ordensforeskrifter medfører bortvisning eller karantæne.

Undgå den generelle straf og lær lokalreglerne.

Her kan du printe lokalregler og ordenforskrifterne ud (PDF)

om Albertslund Golfklub

• Golfklubben blev stiftet i 1979
  • Banen er en 9 hullers bane med driving- og pottingrange
  • Vi har 420 aktive seniormedlemmer og 20 juniorer
  • Kun 20 min. fra Københavns centrum
  • Billig ift. andre baner
  • Samarbejde med andre klubber, hvilket betyder billig greenfee i disse klubber
  • Klubben blev optaget i DGU som medlem nr. 111 den 1. oktober 1994
  • Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  • Proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.proident

medlems nyt

René Karlsson

Kasserer i bestyrelsen for Herrerklubben Holder styr på varmen i klubhuset Kontakt</> Telefon: 25 10 48 02  Email: rene.karlsson@hotmail.com Visits: 6