Resultatet for åbningsturneringen 2021

Vi fik det vejr vi håbede på og uden frost fra morgenstunden kunne vi komme i gang med årets åbningsturnering sponsoreret af Golfexperten.

Som nævnt før prøver vi noget nyt i år, så denne gang blev der udleveret en banesandwich, en “diskret lille en” fra Kvickly og en vand. 

Vanen tro blev den afviklet som 2 turneringer og du kan se de glade vindere her på siden og du kan finde det endelige resultat her:

KLIK HER for formiddagens resultat:
I golfbox, skal du huske at vælge hvilken række du vil ses resultatet for.

KLIK Her for eftermiddagens resultat:
I golfbox, skal du huske at vælge hvilken række du vil ses resultatet for.

En stor tak til alle deltagerne, det er skønt at komme i gang igen, og tillykke til alle vinderne som sikkert mødes i golfexperten.

Som slutning kan vi informerer at nattens kørsel af PCC blev sat til 2 – så ligesom i gamle dage med CBA, bliver dit resultat for i går, rent teknisk, hævet med tilsvarende – så en 39 bliver til 41, 38 til 40 o.s.v. så tillykke med jeres nye handicap.

Vi ser frem til næste turnering som er 3 dages turneringen (13 – 15 maj), og der findes stadig få ledige pladser, KLIK Her for at tilmelde jer.

Turneringsudvalget 18.4.2021

Albertslund_golfklub.aabning2021M
Formiddagens vinderer i A, B og C rækken
Albertslund_golfklub_aabning2021E
Eftermiddagens vinderer i A og B rækken

flere nyheder

Corona lige nu

Regler mens Corona-virus plager landetEndelig er der kommet en åbning i restriktionerne.Vi forventer dog helt klart, at medlemmerne fører en god selvjustits i forhold til

Læs mere »

Generalforsamling 2021

Hermed indkaldes til generalforsamling 2021 Generalforsamlingen skulle efter vedtægterne have været afholdt i februar måned, men p.g.a. coronarestriktioner blev den udskudt.Nu er restriktionerne således, at

Læs mere »

Begyndertræning OBS!

Begyndertræningen der ellers er planlagt til Lørdag den 8.5. kl. 13.00 – 14.00 er flyttet til samme dag bare kl. 15.00 – 16.00 flere nyheder

Læs mere »

KLUB-INFO

Her finder du klubbens KLUB-INFO Vi udsender hver måned en mail til alle medlemmer, hvori der er et link til månedens informationer.Du bliver ledt direkte

Læs mere »

Hits: 239

Scroll to top
Skip to content