Kunstudstilling 9. marts – 16. maj

3. marts 2022

Farverig udstilling
med
Christina Christiansen

Glæde og energi er hvad billedkunstner Christina Christiansen ønsker at formidle i hendes værker. 

Kom og oplev udstillingen i klubhuset fra 9. marts – 16. maj.

Christina medbringer malerier fra forskellige universer. Oplev de eventyrlige huse i klare farver, der prikker til fantasien og bringer smilet frem. Mange skønne naturoplevelser er flettet med ind i Christinas malerier – især i de malerier hun medbringer med fuglene hun kalder for familien Puf Pip Bananza fra Fuglebanden.dk. Du vil opleve både smukke, fine fugle og nogle humoristiske med vingesus af latter og frihed. Måske bliver der også plads til et par af Christinas florlette danserinder og kvinder.

Fik uventet start på at male

Som travl leder i erhvervslivet fik Christina spørgsmålet ”Hvor får du din energi fra, når du altid skal præstere så meget?” Der blev helt stille, og køreturen hjem var lang. Forskellige ting blev prøvet af i forhold til at få mere energi til livet… og da malebøtterne blev åbnet, skete der noget magisk. Tiden stod både stille og fløj afsted på samme tid, fordybelsen, nærværet og glæden ved kreativ udfoldelse tog Christina med storm. Og så gik det stærkt fra hobbymaler ved køkkenbordet til professionel kunster med eget atelier.

Kernen i Christinas kunstneriske universer er glæden ved livet og energi. Måske fordi det at få energi til livet – var det der startede hele rejsen med akrylmaling – har det siden hængt ved og er fortsat det, der kendetegner hendes kunst. Christina har levet af sin kunst og kreative undervisning siden 2010 på fuld tid.

Få hjælp – sving selv penslen

Har du en Akrylmaler i maven? Lyst til selv at prøve at male? Så kan du hoppe ind på siden www.kreativakrylmaling.dk/vandring og prøve kræfter med en opgave online – det er gratis i 5 dage.

Malerier: Gallericc.dk      Undervisning: KreativAkrylmaling.dk

 

 

Visits: 68

Scroll to top
Skip to content