Golfens Dag 2021

Program og tildbud

Her kan alle interesserede komme og prøve om golf er noget for jer.

Afsæt 1½ time.

Hvert hold med nye interesserede golfere får et forløb på dagen, der består af følgende:

1. 40 minutter på Driving Range
  2. Ca. 20 minutter på putting green
  3. Gå til hul 1, hvor I med et af klubbens medlemmer får lov at prøve at spille hul 1 og hul 9.
  4. Efter afslutning ved hul 9 er der mulighed for at tale med et par af klubbens medlemmer om de gode tilbud, der er på dagen for at blive medlem i Albertslund Golfklub.

Vi vil besvare jeres mails og angive hvilken tid, der er sat af til jer.
Vi vil selvfølgelig forsøge at tildele den tid, som eventuelt er ønsket i mailen.

I dagens anledning har vi gode tilbud om medlemskab, hvis du gerne vil hurtigt i gang.

Tilmelding og deltagelse i Golfens Dag er dog helt uden krav om senere indmeldelse.

Da vi i denne tid er nødt til at tage hensyn til gældende Covid-19 anbefalinger (som vi ikke helt kender endnu), så beder vi om, at tiderne respekteres.

Hits: 137