Åbning af banen sæson 2021

Opdateret 27.3.2021
Omlægningen af greenområdet på hul 6  skrider fremad og tirsdag d. 30 marts modtager vi 620 kvadratmeter rullegræs, og med hjælp fra de frivillige som har meldt sig, forventer vi at arbejdet er færdig i løbet af onsdagen d. 31.3.

Vi åbner banen når vi er færdige og går hjem d. 31.3, men kan ikke sige hvilket tidspunkt det er, så det bliver svært at planlægge en runde golf den dag.

Da der i den første periode ikke er vækst i græsset, vil der spilles med en midlertidig lokalregel med tvungen brug af måtte – KLIK HER!

En anden midlertidig ændring er, at åbningen gælder ikke spil til greenen på hul 6, da området ikke kan tages i brug før sidst i maj/først i juni når græsset har fået ordentlig fat, hvilket afhænger en del af vejret, men vi har følgende i tankerne.

 
Albertslund_golfklub_nyhul6
albertslund_golfklub_mindlertidig_hul6-scaled

Greenen på hul 5 bliver en fællesgreen for spil på hul 5 og 6, med fortrinsret for hul 6,  således at hvis der er spillere på hul 6 slår  de ud og venter så på at spillerne på hul 5 slår ud, når dette er sket går spillerne på hul 6 frem og spiller hullet færdig, hvorefter er hullet frit for spillerne på hul 5.

Der kan spilles handicapregulerende runder på denne måde, og det kan ikke ske hvis vi lukker hul 6 helt.

Som altid klare vi os bedst, hvis vi viser hensyn til hinanden, så vis hensyn.

Det nyanlagte græs på mounten til venstre for greenen  på hul 5, er areal under reparation med spilleforbud, regel 16.1f  (blå område med grøn top), bolden kan hentes med passende hensyn til området.

Vi glæder os til at komme i gang med sæsonen og håber på hurtig vækst, så vi kan komme tilbage til en normal bane med nye udfordringer.

Med venlig hilsen 

Greenkeeperne

 

flere nyheder

60er Showmatch 6. maj

Så er der tilmelding til årets første Showmatch Torsdag den 6. maj 2021 Mødetid  Kl. 8:15 velkomst med en lille morgenbitter. Gunstart kl. 9:00. Matchform  Texas

Læs mere »

Nyhederne

Her finder du klubbens aktuelle nyhedsopslag: de generelle for banen klub i klubben for turneringer Hits: 480

Læs mere »

Ny hjemmeside

Opdateret 28.3.2021Den 1. april 2021 åbner vi for vores nye og topmoderne hjemmeside. Siden er skabt med WordPress, der er verdens mest benyttet hjemmesidesystem. Her

Læs mere »

Hits: 50

Scroll to top
Skip to content