Åbning af banen sæson 2021

Opdateret 27.3.2021
Omlægningen af greenområdet på hul 6  skrider fremad og tirsdag d. 30 marts modtager vi 620 kvadratmeter rullegræs, og med hjælp fra de frivillige som har meldt sig, forventer vi at arbejdet er færdig i løbet af onsdagen d. 31.3.

Vi åbner banen når vi er færdige og går hjem d. 31.3, men kan ikke sige hvilket tidspunkt det er, så det bliver svært at planlægge en runde golf den dag.

Da der i den første periode ikke er vækst i græsset, vil der spilles med en midlertidig lokalregel med tvungen brug af måtte – KLIK HER!

En anden midlertidig ændring er, at åbningen gælder ikke spil til greenen på hul 6, da området ikke kan tages i brug før sidst i maj/først i juni når græsset har fået ordentlig fat, hvilket afhænger en del af vejret, men vi har følgende i tankerne.

 
Albertslund_golfklub_nyhul6
albertslund_golfklub_mindlertidig_hul6-scaled

Greenen på hul 5 bliver en fællesgreen for spil på hul 5 og 6, med fortrinsret for hul 6,  således at hvis der er spillere på hul 6 slår  de ud og venter så på at spillerne på hul 5 slår ud, når dette er sket går spillerne på hul 6 frem og spiller hullet færdig, hvorefter er hullet frit for spillerne på hul 5.

Der kan spilles handicapregulerende runder på denne måde, og det kan ikke ske hvis vi lukker hul 6 helt.

Som altid klare vi os bedst, hvis vi viser hensyn til hinanden, så vis hensyn.

Det nyanlagte græs på mounten til venstre for greenen  på hul 5, er areal under reparation med spilleforbud, regel 16.1f  (blå område med grøn top), bolden kan hentes med passende hensyn til området.

Vi glæder os til at komme i gang med sæsonen og håber på hurtig vækst, så vi kan komme tilbage til en normal bane med nye udfordringer.

Med venlig hilsen 

Greenkeeperne

 

flere nyheder

Corona lige nu

Regler mens Corona-virus plager landetEndelig er der kommet en åbning i restriktionerne.Vi forventer dog helt klart, at medlemmerne fører en god selvjustits i forhold til

Læs mere »

Generalforsamling 2021

Hermed indkaldes til generalforsamling 2021 Generalforsamlingen skulle efter vedtægterne have været afholdt i februar måned, men p.g.a. coronarestriktioner blev den udskudt.Nu er restriktionerne således, at

Læs mere »

Begyndertræning OBS!

Begyndertræningen der ellers er planlagt til Lørdag den 8.5. kl. 13.00 – 14.00 er flyttet til samme dag bare kl. 15.00 – 16.00 flere nyheder

Læs mere »

KLUB-INFO

Her finder du klubbens KLUB-INFO Vi udsender hver måned en mail til alle medlemmer, hvori der er et link til månedens informationer.Du bliver ledt direkte

Læs mere »

Hits: 69

Scroll to top
Skip to content