Åbning af årets turneringer

Opdateret 28.3.2021
Åbning af tilmelding til årets turneringer og efterlysning af frivillige.

Turneringsudvalget har lagt sidst hånd på årets turneringsplan, og den indeholder et par forandringer.

De nye turneringsbetingelser er lagt på hjemmesiden og tilmelding til turneringer i sæsonens 1. halvår åbner den 6. marts.

Der er et par ændringer:

• Når du betaler , så husk at skrive i teksten hvilke turnering du tilmelder dig til.
  • Vi vil meget gerne have, at alle betaler for deltagelse samtidig med sidste tilmeldingsfrist
  • Som udgangspunkt er der gunstart til de fleste turneringer, men Corona restriktioner kan betyde at vi afvikler en turnering med løbende start.

Prisen for deltagelse i 1 dagsturneringer har i mange år været 60 kr. prisen bliver fremover 100 kr, med undtagelse af vores nyhed (som erstatter invitationsturneringen)  og det ligner en pæn stigning, men der er mening med galskaben.

Fremover vil vi gerne understrege det sociale og fællesskabet i Albertslund Golfklub, derfor vil vi ved turneringsstart eller -slutning byde på lidt spiseligt eller en tår til halsen. Ikke et kæmpe måltid, det kan være morgenbrød, et par ristede pølser, et par håndmadder, en sandwich eller et par deller med kartoffelsalat mv.

Vi søger frivillige.

For at det sociale arrangement før/efter turneringen bliver en succes, vil vi meget gerne have 1-2 frivillige, der giver en hånd ved én eller flere af sæsonens turneringer. Opgaven er at anrette, måske hente det spiselige og hjælpe med at køkkenet er ryddet, når vi afslutter dagen. Det udelukker ikke, at man deltager i turneringen, faktisk betyder det, at man er sikret en start på et hul tæt på klubhuset.

Har det din interesse må du meget gerne kontakte Svend på 4072 4474 eller turn@albertslundgolfklub.dk

Med venlig hilsen og ønsket om en god sæson!

Turneringsudvalget

Albertslundgolfklub samling ved klubhus