Vindere april 2021 + lidt om sommertur

Så kom vi i gang med årets sæson, og i april har vi fået afviklet 3 turneringer. Vejret har budt på typisk aprilvejr med morgenfrost, solskin og en meget frisk vind henover banen, men det har holdt tørt.

Vinderne i april måned 2021 kan ses på indsatte billede.

Husk også tilmelding til vores sommertur til Maribo og Haldsted Klosterhede golfklubber, der er åben for tilmelding via Golfboks fra mandag den 3. maj. Læs mere her. 

Bemærk, at der er 5 stk. buggyes til rådighed på Haldsted Klosterhede og 8 stk. buggyes til rådighed på Maribo Golklub, Buggyes skal bestilles via mail til kifle@privat.dk og skal bestilles sammen med tilmelding via golfboks.

Turen er kun for 60’er-klubbens medlemmer.

Husk Showmatch torsdag den 6. maj. Efter spillet bliver der serveret 1 stk. sandwich, kaffe/te, og der vil være præmieoverrækkelse.

Endelig: Den sidste dato i kalenderen er nu på plads, det er vores udedag, som bliver torsdag den 2. september. Nærmere angående turen kommer senere.

Månedens vindere APRIL 2021

flere nyheder

Begyndertræning OBS!

Begyndertræningen der ellers er planlagt til Lørdag den 8.5. kl. 13.00 – 14.00 er flyttet til samme dag bare kl. 15.00 – 16.00 flere nyheder

Læs mere »

Corona lige nu

Regler mens Corona-virus plager landetEndelig er der kommet en åbning i restriktionerne.Vi forventer dog helt klart, at medlemmerne fører en god selvjustits i forhold til

Læs mere »

KLUB-INFO

Her finder du klubbens KLUB-INFO Vi udsender hver måned en mail til alle medlemmer, hvori der er et link til månedens informationer.Du bliver ledt direkte

Læs mere »

Nyhederne

Her finder du klubbens aktuelle nyhedsopslag: de generelle for banen klub i klubben turneringer Hits: 890

Læs mere »

Hits: 62

Scroll to top
Skip to content